Een jubileum? Nieuw pand? Of iets anders te vieren? Pak uit met een krant of magazine en breng je bedrijf onder de aandacht van een brede doelgroep. De makkelijkste manier om via de brievenbus door te dringen tot in de huiskamer van je (potentiële) klanten.Jubileumkrant of magazine?

Wat wil je uitstralen? Wat is de doelgroep? Hoe groot is de oplage? Wat is je budget? Dit soort vragen zijn bepalend in de keuze voor een magazine of jubileumkrant. Beide hebben een hoge attentiewaarde en en bieden volop mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

  • Brainstormen en redactionele formule bepalen Jouw wensen vertaal ik naar een aantrekkelijk concept met prikkelende onderwerpen, verrassende invalshoeken en aansprekende foto’s.
  • Coördineren, schrijven en vormgeven Terwijl jij je focust op je eigen bezigheden, krijgt jouw krant of magazine steeds meer vorm. Ik coördineer, schrijf en en zet samen met de vormgever de puntjes op de ‘i’. Tussendoor houd ik je natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Helemaal tevreden? Dan zetten we de drukker aan het werk.

Scoren in de brievenbus? Je weet mij te vinden!

Title of the document