Je zit al een uur achter de computer, maar krijgt nauwelijks een letter op papier. En de paar zinnen die je met pijn en moeite hebt geproduceerd zijn waardeloos. Die helpen jou en je bedrijf zeker niet verder. Herkenbaar? Lees dan gauw verder. 

Van webtekst tot persbericht

Als allround tekstschrijver met ruim tien jaar ervaring ben ik graag je reddingsboei in een onstuimige zee. Ik luister naar jouw wensen en stel vragen. Net zolang tot ik alle informatie boven tafel heb die nodig is om de klus voor jou te klaren.Terwijl jij je richt op zaken waar jij écht goed in bent, schrijf ik wervende webteksten die goed scoren in Google. Of een duidelijk persbericht dat publiciteit genereert. Of een ander type tekst, precies wat je wilt. 

Tevreden klanten

Vele klanten hielp ik de afgelopen jaren uit de brand met teksten op maat. Variërend van verkoopbrochures voor woonwijken tot jubileumkranten voor bedrijven en verenigingen. En van webpagina’s die klanten aantoonbaar meer omzet opleverden tot goed opgepikte persberichten. 

Tekstschrijver Barneveld – Ede

Als tekstschrijver ben ik vooral actief in de regio Barneveld – Ede. Mijn achtergrond? Op mijn cv prijken onder meer een vwo-diploma en propedeuse commerciële economie. De kneepjes van het schrijversvak leerde ik op de School voor Journalistiek. Na mijn afstuderen schreef ik eerst alleen krantenartikelen, maar al snel ook in opdracht van bedrijven en andere organisaties. En wie weet binnenkort voor jou!

Schrijf mijn teksten